Q Başlatan quorrA Üyeler moderasyon yetkisine sahip 3 Yanıtlar 41 Görüntülenme Bug · Puan ver: Üyeler moderasyon yetkisine sahip Bu konuyu zaten puanladınız. Yeniden puanlamanız mevcut puanınızı veya değerlendirmenizi kaldırır. Puan: Puanımı kaldır İptal Puanı gönder Puanlayanlar: Üyeler moderasyon yetkisine sahip Henüz puan yok. Mesajlar: · Tepki puanı: · Puan: Sil Katılımcılar Q
Tem 13, 2026 OP Konuyu Açan #0 Konu silebilip - mesaj düzenleyebiliyorlar. Çalışıp çalışmadığını denemek için yanlışlıkla da 1 mesajı sildim
Tem 13, 2026 · düzenlendi Tem 13 #1 Bug fixlendi lütfen forumlarınızı güncelleyiniz. edit testtt quorrA şöyle dedi: Konu silebilip - mesaj düzenleyebiliyorlar. Çalışıp çalışmadığını denemek için yanlışlıkla da 1 mesajı sildim
Tem 13, 2026 Konuyu Açan #2 RaxBoard şöyle dedi: Bug fixlendi lütfen forumlarınızı güncelleyiniz. edit testtt Hala işlem yapabiliyorum. Mesaj editleme-silme vs gibi
Tem 14, 2026 #3 quorrA şöyle dedi: Hala işlem yapabiliyorum. Mesaj editleme-silme vs gibi İncelemelerimiz sonucunda "Licensed Member" grubuna bu yetkileri tanımladığımız için işlem yapabildiğinizi tespit ettik. Bu gruptaki yetkileride kaldırdık. Teşekkür ederiz.