Q Started by quorrA Jul 13, 2026 Üyeler moderasyon yetkisine sahip 3 Replies 41 Views Bug · Leave a rating: Üyeler moderasyon yetkisine sahip You have already rated this thread. Re-rating it will remove your existing rating or review. Rating: Remove my rating Cancel Submit rating Raters: Üyeler moderasyon yetkisine sahip No ratings yet. Messages: · Reaction score: · Points: Delete Participants Q
Jul 13, 2026 OP Thread Starter #0 Konu silebilip - mesaj düzenleyebiliyorlar. Çalışıp çalışmadığını denemek için yanlışlıkla da 1 mesajı sildim
Jul 13, 2026 · edited Jul 13 #1 Bug fixlendi lütfen forumlarınızı güncelleyiniz. edit testtt quorrA said: Konu silebilip - mesaj düzenleyebiliyorlar. Çalışıp çalışmadığını denemek için yanlışlıkla da 1 mesajı sildim
Jul 13, 2026 Thread Starter #2 RaxBoard said: Bug fixlendi lütfen forumlarınızı güncelleyiniz. edit testtt Hala işlem yapabiliyorum. Mesaj editleme-silme vs gibi
Jul 14, 2026 #3 quorrA said: Hala işlem yapabiliyorum. Mesaj editleme-silme vs gibi İncelemelerimiz sonucunda "Licensed Member" grubuna bu yetkileri tanımladığımız için işlem yapabildiğinizi tespit ettik. Bu gruptaki yetkileride kaldırdık. Teşekkür ederiz.