RaxBoard Core 1.6.5 released

7 Yanıtlar 31 Görüntülenme
·

Puan ver: RaxBoard Core 1.6.5 released

Bu konuyu zaten puanladınız. Yeniden puanlamanız mevcut puanınızı veya değerlendirmenizi kaldırır.

Puanlayanlar: RaxBoard Core 1.6.5 released

Katılımcılar
Konuyu Açan #0
RaxBoard Core — Core

A new release is now available on the RaxBoard Marketplace.

Version: 1.6.5 (build 20260764)
Compatibility: RaxBoard >=1.0.0

What's new
1.6.5 — Büyük özellik güncellemesi

- Kulüpler (Clubs) sistemi genişletildi: zengin içerik + tepkiler, sesli mesaj, medya & kaynaklar, karşılama akışı, kulüp sohbeti, çıkartmalar ve rozet/seviye sistemi.
- Saat biçimi: 12/24 saat seçeneği, varsayılan 24 saat ve kullanıcı bazlı tercih.
- Yönetim paneli: Ctrl/K hızlı arama artık işlevsel (sayfa / eylem / kullanıcı).
- İzinler & moderasyon: kategori izin ifadeleri, ölü moderatör-erişim anahtarı temizlendi, kullanıcı grubu matris etiket düzeltmeleri, self-servis kullanıcı adı değiştirme, izin açıklamaları çok dilli; bir konunun son gönderisi silindiğinde konu düzgün şekilde kaldırılıyor.
- Tema & stil: onaylı rozet (mavi tik) boşluğu her temada düzeltildi + Kuroxis profil kartı hizası, Stable temada mobil derece satırı, sabit-kodlu stil-tweak renk düzeltmesi.
- Çoklu sağlayıcı CAPTCHA desteği.
- Alt klasör (/forum) + WordPress bir arada çalışma için .htaccess sağlamlaştırması.
- Güncelleme kontrolü artık 6 saatte bir yerine 30 dakikada bir yapılıyor.
- Çok sayıda iç iyileştirme (arama indeksi temizliği, şablon anlık görüntü şişkinliği, controller/repository düzenlemeleri, BBCode düzeltmeleri).

1.6.5 — Major feature update

- Clubs system expanded: rich content + reactions, voice messages, media & resources, onboarding, club chat, stickers, and a badges/levels system.
- Time format: 12/24-hour option, 24-hour default, and per-user preference.
- Admin panel: Ctrl/K quick search is now functional (pages / actions / users).
- Permissions & moderation: category permission phrases, dead moderator-access key retired, usergroup matrix label fixes, self-service username change, i18n permission descriptions; a thread is now properly removed when its last post is deleted.
- Theme & style: verified badge (blue tick) spacing fixed in every theme + Kuroxis profile-card alignment, Stable theme mobile rating row, hardcoded style-tweak colour fix.
- Multi-provider CAPTCHA support.
- .htaccess hardening for subfolder (/forum) + WordPress coexistence.
- Update check now runs every 30 minutes instead of every 6 hours.
- Many internal improvements (search-index cleanup, template-snapshot bloat, controller/repository refactors, BBCode fixes).

Yönetim › Güncelleme bölümünden tek tıkla güncelleyin. / Update with one click from Admin › Update.

Get it
View on the Marketplace

— Posted automatically by the RaxBoard Marketplace.
Buna da bakılması gerek hocam
Video: https://jumpshare.com/s/MnqkIJZ8CYrQD416wysE
Sabitlenen konular bu sitede böyle

Benim sitemde ise böyle
Hatta sağ tarafta bulunan icon aşağıdakı konularında karşısının boş kalmasını sağlıyor
Konuyu Açan #4
Mr. Algorithm şöyle dedi:
Sabitlenen konular bu sitede böyle

Benim sitemde ise böyle
Hatta sağ tarafta bulunan icon aşağıdakı konularında karşısının boş kalmasını sağlıyor

Çünkü kendi sitenizde admin sizsiniz, forum sitenizde sabitleme yetkisine sahip olmayan kullanıcılarda o alan boş durmaz.
Abi elinize sağlık valla dün söyledim bugün yapılmış
[img width=119]https://media1.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExNHVjNnVmaG8yZjNuZXVoOW9jdGxlbHdjN25uY2g0OGt0MWVuMmhzMSZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/aQwgIdmLk90EySWPXG/giphy.gif
Mr. Algorithm şöyle dedi:
Buna da bakılması gerek hocam
Video: https://jumpshare.com/s/MnqkIJZ8CYrQD416wysE

If you post this as a separate topic in the Bug Reports section, we can include it in the next update.
Bunu Hata Raporları (Bug Reports) bölümünde ayrı bir konu olarak paylaşırsanız, bir sonraki güncellemeye dahil edebiliriz.
Hyejun- şöyle dedi:
Abi elinize sağlık valla dün söyledim bugün yapılmış

The Club system will continue to receive improvements. In particular, design-related updates will be included in version 1.6.6.
Kulüp sistemi geliştirilmeye devam edecek. Özellikle tasarımla ilgili güncellemeler 1.6.6 sürümüne dahil edilecek.
RaxBoard şöyle dedi:
Çünkü kendi sitenizde admin sizsiniz, forum sitenizde sabitleme yetkisine sahip olmayan kullanıcılarda o alan boş durmaz.

Evet bunu düşünmedim hiç 😂

Yanıt vermek için giriş yapmış olmalısınız.

0 alıntı seçildi