RaxBoard 1.8.0 Release Preparation and Products

2 Yanıtlar 57 Görüntülenme Announcement
·
Katılımcılar
Konuyu Açan #0
Merhaba @everyone,

Son haftalarda RaxBoard Core yapısında kapsamlı ve önemli geliştirmeler gerçekleştirdik. Bu çalışmaların temel amacı, sistemin genel stabilitesini artırmak, mevcut Core kaynaklı sorunları gidermek ve sizlere daha güvenilir, sorunsuz ve yüksek performanslı bir yazılım deneyimi sunmaktı.
Gerçekleştirilen optimizasyonlar ve Core yapısındaki iyileştirmeler tamamlanmış olup, 1.8.0 sürümü itibarıyla tema ve eklentilerimizi yeniden paylaşmaya başlayacağız.

İlk olarak bu hafta RaxBoard 1.8.0 sürümünü yayınlamamızın ardından sırasıyla;
  • Oxion
  • Modernius
  • Aslitum
  • Kalium temalarını paylaşacağız.

Ardından;
  • Blog
  • Trade Point
  • Media Gallery eklentilerini de tamamen ücretsiz olarak kullanıcılarımızın erişimine sunacağız.

RaxBoard ekosistemini daha kararlı, güvenilir ve gelişmiş bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Saygılarımızla,RaxBoard Ekibi
Hello @everyone,

Over the past few weeks, we have carried out extensive and significant improvements to the RaxBoard Core architecture. The primary goal of these efforts was to enhance the overall stability of the system, resolve existing Core-related issues, and provide you with a more reliable, seamless, and high-performance software experience.
We are pleased to announce that all optimizations and improvements to the Core architecture have now been completed. Starting with version 1.8.0, we will begin releasing our themes and plugins again.

Following the release of RaxBoard 1.8.0 this week, we will release the following themes in order:
  • Oxion
  • Modernius
  • Aslitum
  • Kalium

Afterward, we will also make the following plugins available to our users completely free of charge:
  • Blog
  • Trade Point
  • Media Gallery

We remain committed to continuously improving the RaxBoard ecosystem and making it more stable, reliable, and feature-rich.
Best regards,The RaxBoard Team
Salam @everyone ,

Son həftələr ərzində RaxBoard Core arxitekturasında genişmiqyaslı və mühüm təkmilləşdirmələr həyata keçirmişik. Bu işlərin əsas məqsədi sistemin ümumi sabitliyini artırmaq, Core ilə bağlı mövcud problemləri aradan qaldırmaq və sizə daha etibarlı, problemsiz və yüksək performanslı proqram təminatı təcrübəsi təqdim etmək idi. Core arxitekturasında həyata keçirilən bütün optimallaşdırmaların və təkmilləşdirmələrin artıq tamamlandığını məmnuniyyətlə bildiririk. 1.8.0 versiyasından etibarən mövzu və plaginlərimizi yenidən yayımlamağa başlayacağıq.

Bu həftə RaxBoard 1.8.0 versiyasının buraxılışından sonra aşağıdakı mövzuları bu ardıcıllıqla təqdim edəcəyik:
  • Oxion
  • Modernius
  • Aslitum
  • Kalium

Daha sonra isə aşağıdakı plaginləri istifadəçilərimiz üçün tamamilə pulsuz şəkildə təqdim edəcəyik:
  • Blog
  • Trade Point
  • Media Gallery

RaxBoard ekosistemini davamlı olaraq inkişaf etdirməyə və onu daha stabil, etibarlı və zəngin funksiyalara malik bir platformaya çevirməyə sadiq qalırıq.
Hörmətlə,RaxBoard komandası
Hola @everyone ,

Durante las últimas semanas, hemos llevado a cabo importantes y exhaustivas mejoras en la arquitectura de RaxBoard Core. El principal objetivo de estos esfuerzos ha sido mejorar la estabilidad general del sistema, resolver los problemas existentes relacionados con Core y ofrecerles una experiencia de software más fiable, fluida y de alto rendimiento.
Nos complace anunciar que todas las optimizaciones y mejoras realizadas en la arquitectura de Core ya se han completado. A partir de la versión 1.8.0, comenzaremos nuevamente a publicar nuestros temas y plugins.

Tras el lanzamiento de RaxBoard 1.8.0 esta semana, publicaremos los siguientes temas en este orden:
  • Oxion
  • Modernius
  • Aslitum
  • Kalium

Posteriormente, también pondremos los siguientes plugins a disposición de nuestros usuarios completamente gratis:
  • Blog
  • Trade Point
  • Media Gallery

Seguimos comprometidos con la mejora continua del ecosistema RaxBoard, con el objetivo de hacerlo cada vez más estable, fiable y completo.
Atentamente,El equipo de RaxBoard

Can't wait for the blog plugin!
Konuyu Açan #2
peterdevries şöyle dedi:
Can't wait for the blog plugin!

Very soon, it will be live 🙂

Yanıt vermek için giriş yapmış olmalısınız.

0 alıntı seçildi