Merhaba,
RaxBoard sistemini kullanıyorum ve genel olarak oldukça memnunum. Forumumu düzenlerken birkaç konuda yardıma ihtiyacım oldu. İlgili alanları ekran görüntülerinde de işaretledim.
İstediğim düzenlemeler şu şekilde:
Jako Paylaşımları
Örnek olarak:
📁 Jakonuzu Tanıtın
📁 Jako Fotoğraf ve Videolar
📁 Jako Hikâyeleri
Bu görünümün hem masaüstünde hem de mobil cihazlarda aynı şekilde düzenli çalışmasını istiyorum.
Bunun için tema içerisinde hazır bir seçenek bulunuyor mu, yoksa özel CSS ile mi yapılması gerekiyor?
Ekran görüntülerinde düzenlemek istediğim bölümleri işaretledim. Bu değişiklikler tema/CSS üzerinden yapılabiliyorsa kullanılabilecek sınıfları veya örnek kodları paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
RaxBoard sistemini kullanıyorum ve genel olarak oldukça memnunum. Forumumu düzenlerken birkaç konuda yardıma ihtiyacım oldu. İlgili alanları ekran görüntülerinde de işaretledim.
İstediğim düzenlemeler şu şekilde:
- Forum ikonlarını büyütmek istiyorum.
Forum listesindeki kategori/forum ikonları şu an biraz küçük kalıyor. Özellikle özel olarak hazırladığım ikonların daha belirgin görünmesi için ikon boyutlarını artırmak istiyorum. Bunun için hangi CSS sınıfını veya tema ayarını düzenlemem gerekiyor? - “Neler Yeni – Üyeler – Yardım” kutularını kaldırmak istiyorum.
Üst menünün hemen altında bulunan Neler Yeni, Üyeler ve Yardım şeklindeki üç büyük kutuyu forum ana sayfasında kullanmak istemiyorum. Bunları tamamen kaldırabileceğim veya sadece ana sayfada gizleyebileceğim bir ayar var mı? - İlan, Galeri ve Hikayeler menüleri mobilde görünmüyor.
Masaüstünde menü bölümünden İlan, Galeri ve Hikayeler bağlantılarına ulaşabiliyorum. Ancak mobil görünümde bu bölümlerin menüde görünmediğini fark ettim.
- Forum başlıklarının mobil görünümünü düzenlemek istiyorum.
Forum başlıkları biraz kalın olduğu için özellikle mobil cihazlarda bazı uzun başlıklar tam ve düzgün görünmüyor.
- Forum açıklamalarının tamamının görünmesini istiyorum.
Forum açıklamaları belirli bir uzunluktan sonra kesiliyor ve sonunda “...” işareti çıkıyor.
- Forum listeleme alanının masaüstü ve mobil görünümünü daha düzenli hâle getirmek istiyorum.
Forum başlığı, açıklaması, ikon, konu/mesaj sayıları ve son mesaj alanlarının responsive şekilde birbirine girmeden düzenli görünmesini istiyorum.
- Alt forumları alt alta sıralamak istiyorum.
Ana forumların altında bulunan alt forumlar şu anda yan yana veya satır içinde sıralanıyor.
Jako Paylaşımları
- Jakonuzu Tanıtın
- Jako Fotoğraf ve Videolar
- Jako Hikâyeleri
Örnek olarak:
📁 Jakonuzu Tanıtın
📁 Jako Fotoğraf ve Videolar
📁 Jako Hikâyeleri
Bu görünümün hem masaüstünde hem de mobil cihazlarda aynı şekilde düzenli çalışmasını istiyorum.
Bunun için tema içerisinde hazır bir seçenek bulunuyor mu, yoksa özel CSS ile mi yapılması gerekiyor?
Ekran görüntülerinde düzenlemek istediğim bölümleri işaretledim. Bu değişiklikler tema/CSS üzerinden yapılabiliyorsa kullanılabilecek sınıfları veya örnek kodları paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.