Tema Güncellendiğinde Logo ve Favicon'un Sıfırlanması

1 Replies 18 Views Bug
·

Leave a rating: Tema Güncellendiğinde Logo ve Favicon'un Sıfırlanması

You have already rated this thread. Re-rating it will remove your existing rating or review.

Rating:

Raters: Tema Güncellendiğinde Logo ve Favicon'un Sıfırlanması

Participants
Thread Starter #0
Merhaba RaxBoard Ekibi,
Sistemde karşılaştığım bir hatayı (bug) bilginize sunmak istiyorum.
Hata Özeti: Herhangi bir temayı (style) güncellediğimizde veya kaydettiğimizde, daha önce tanımlanmış olan özel logo ve favicon otomatik olarak silinmekte ve sistemin varsayılan (standart) görselleriyle değişmektedir.
Hatayı Tekrarlama Adımları:
  1. Panel üzerinden özel bir logo ve favicon yükleyin.
  2. Herhangi bir temayı (style) güncelleyin veya ayarlarını kaydedin.
  3. Sayfayı yenilediğinizde yüklü olan logo ve favicon'un sıfırlandığını göreceksiniz.
Beklenen Davranış: Tema güncellense dahi önceden yüklenmiş olan özel logo ve favicon'un korunması gerekmektedir.
Gerçekleşen Davranış: Tema güncellemesi sonrası logo ve favicon varsayılan (standart) haline geri dönmektedir.
Bu durumun düzeltilmesi konusunda yardımlarınızı rica eder, iyi çalışmalar dilerim.
Mr. Algorithm said:
Merhaba RaxBoard Ekibi,
Sistemde karşılaştığım bir hatayı (bug) bilginize sunmak istiyorum.
Hata Özeti: Herhangi bir temayı (style) güncellediğimizde veya kaydettiğimizde, daha önce tanımlanmış olan özel logo ve favicon otomatik olarak silinmekte ve sistemin varsayılan (standart) görselleriyle değişmektedir.
Hatayı Tekrarlama Adımları:
  1. Panel üzerinden özel bir logo ve favicon yükleyin.
  2. Herhangi bir temayı (style) güncelleyin veya ayarlarını kaydedin.
  3. Sayfayı yenilediğinizde yüklü olan logo ve favicon'un sıfırlandığını göreceksiniz.
Beklenen Davranış: Tema güncellense dahi önceden yüklenmiş olan özel logo ve favicon'un korunması gerekmektedir.
Gerçekleşen Davranış: Tema güncellemesi sonrası logo ve favicon varsayılan (standart) haline geri dönmektedir.
Bu durumun düzeltilmesi konusunda yardımlarınızı rica eder, iyi çalışmalar dilerim.

Can sıkıcı bir durum olduğunu anlıyorum temalarda ciddi yapısal değişiklikler olduğu için sıfırlanıyor, daha yüzeysel güncellemelerde bu tarz sıfırlanma işlemi yaşanmaz..

You must be logged in to reply.

0 quotes selected