raxboard forum satın aldığım zaman tek seferlik ödeme mi yapacağım

6 Replies 74 Views Solved
·

Leave a rating: raxboard forum satın aldığım zaman tek seferlik ödeme mi yapacağım

You have already rated this thread. Re-rating it will remove your existing rating or review.

Rating:

Raters: raxboard forum satın aldığım zaman tek seferlik ödeme mi yapacağım

Participants
Thread Starter #0
raxboard forum satın aldığım zaman tek seferlik ödeme mi yapacağım yoksa yıllık yenileme maliyeti varmı teşekkürederim şimdiden
2
ArseniC said:
raxboard forum satın aldığım zaman tek seferlik ödeme mi yapacağım yoksa yıllık yenileme maliyeti varmı teşekkürederim şimdiden

Hello,

With your first purchase, you are buying the license with 1 year of support and updates included. At the end of the year, you can renew your license for $49.00. We would like to point out that your license usage rights are unlimited; upon the expiration of the 1-year period, your usage rights do not end only the support and update services are interrupted.
Merhaba,

İlk satın alımda 1 yıllık destek ve güncellemeler dahil olarak lisansınızı satın almaktasınız. 1 yılın sonunda lisansınızı $49,00 bedel ile yenileyebilirsiniz. Belirtmek isteriz ki lisans kullanım hakkınız sınırsızdır; 1 yıllık sürenin dolmasıyla kullanım hakkınız sona ermemekte, yalnızca destek ve güncelleme hizmetleri kesintiye uğramaktadır.
1
ArseniC said:

Lisanslar sınırsız olarak sunuluyor fakat 1 yılın sonunda güncellemeleri alabilmeniz için destek paketinizi yenilemeniz gerekmekte. Ayrıca tüm bu süreçte RaxBoard Ekibi tarafından yapılan tema ve eklentilerin büyük bir kısmını ücretsiz olarak lisanslı müşterilerimize sunmayı planlıyoruz. Şuan yazılımın stabil olmasına odaklandığımız için hazır olan bu ürünleri lisanslı müşterilerimiz için yakında hizmete açacağız.

Üzerinde Çalıştığımız Eklenti ve Fiyatlandırmaları:
  1. RaxBoard Blog - Tamamen Ücretsiz
  2. Modern Forum İstatistikleri - Tamamen Ücretsiz
  3. Media Gallery - Tamamen Ücretsiz
  4. Resource Hub - Tamamen Ücretsiz
  5. RaxBoard Trade Points - Tamamen Ücretsiz

Üzerinde Çalıştığımız Temalar:
  1. Vision - Tamamen Ücretsiz
  2. Stable - Tamaen Ücretsiz
  3. Oxion - Tamamen Ücretsiz
  4. Kotton - Tamamen Ücretsiz
Here is the complete translation of your text into English, with the original BBCode formatting preserved:
Licenses are offered on an unlimited basis, but you need to renew your support package at the end of the first year in order to continue receiving updates. Additionally, throughout this process, we plan to offer the majority of the themes and plugins developed by the RaxBoard Team to our licensed customers completely free of charge. Since our current focus is on the stability of the software, we will soon make these ready-to-use products available to our licensed customers.

Plugins We Are Working On and Their Pricing:
  1. []RaxBoard Blog - Completely Free
    []Modern Forum Statistics - Completely Free
    []Media Gallery - Completely Free
    []Resource Hub - Completely Free
  2. RaxBoard Trade Points - Completely Free
Themes We Are Working On:
  1. []Vision - Completely Free
    []Stable - Completely Free
    []Oxion - Completely Free
    []Kotton - Completely Free
0
Thread Starter #3
anladım yani tek bir sefer alsam lisans yenilemesem bile kullanabiliyorum ama sadece destek alamıyorum çok teşekkürederim fiyat uygun almayı düşünüyorum
0
ArseniC said:
anladım yani tek bir sefer alsam lisans yenilemesem bile kullanabiliyorum ama sadece destek alamıyorum çok teşekkürederim fiyat uygun almayı düşünüyorum

Doğrudur, rica ederiz. Satın aldığınız taktirde karşılaştığınız sorun veya önerileri mutlaka bekliyoruz.
Accepted answer
0
Raxboard için eklenti yapma zamanı geldi. @RaxBoard  @Lim10Ata 

Footer tasarımı ile başlayacağım.
0
Fekeli said:
Raxboard için eklenti yapma zamanı geldi. @RaxBoard  @Lim10Ata 

Footer tasarımı ile başlayacağım.

Merakla bekliyoruz :)

You must be logged in to reply.

0 quotes selected