Eklenti İsteğininiz Varmı ?

6 Replies 49 Views
Raters
Participants
Thread Starter #1
Selamlar kardeşlerim,

Elimden geldiğince eklenti tasarlamaya çalışıyorum.
Eklenti isteklerinizi bu konu altında yorum olarak yazabilirsiniz
bu şekilde site dışı linke tıklayınca önce bu reklamlı uyarı alanı gelen bir eklenti olabilirmi hocam

image.png
Marangozlar said:
bu şekilde site dışı linke tıklayınca önce bu reklamlı uyarı alanı gelen bir eklenti olabilirmi hocam

image.png
Seo açısından bu sayfa yeni bir sayfa olarak mı açılmalı, yoksa mevcut sayfada mı açılması gerekir? Bence Seo’ya uyumlu şekilde bir eklenti olabilir, eğer yapılırsa
KÜN FE YEKÜN
Çok güzel bir adım hocam. Bir kaç eklentinin de paylaşımı yapmanız çok iyi.
Fakat isterim ki eklenti yaparken diğer dil paketlerini de unutmayalım. Dil güncellemesi yapıldığında bile tamamen hangi dil paketi kullanılıyorsa o dil paketine de uyumlu hale getirilmesi çok faydalı olur. Bilmem anlata bildim mi ((((
● WEBMASTER ●
Hayatın anlamı bir noktalı virgülde gizlidir.
« every fix is a win »
#DevMood
Burak said:
Yeni kayıt olan üyeler için otomatik hoş geldin konusu açma eklentisi olsa süper olur bu şeklilde https://xenforo.com/community/resources/welcome-th… Belirlediğimiz kategoriye açiyor 😀
Bence forumu boş konularla dolduran bir eklenti ))
● WEBMASTER ●
Hayatın anlamı bir noktalı virgülde gizlidir.
« every fix is a win »
#DevMood
Mr. Algorithm said:
Bence forumu boş konularla dolduran bir eklenti ))
Hocam forum boş konularla değil, yeni üyelerle dolsun diye düşündüm zaten. Adam kayıt olur olmaz ‘hoş geldin’ diyelim, yabancılık çekmesin 😄 Ayarı düzgün yapılırsa bence tatlı bir özellik olur, yoksa dediğin gibi forum ‘Hoş geldin Ahmet, hoş geldin Mehmet’ diye gider 😂

You must be logged in to reply.

0 quotes selected