Lisans Almayı Düşünüyorum! Tavsiye Edermisiniz?

24 Replies 116 Views
Raters
Participants
1
Hocam ücretsiz yazılımlardan Smf, Mybb, phpbb yazılımlarını aktif kurup kapatan biri olarak. Ücretli yazılımlardan da şuan aktif olarak kullandığım xenforo, woltlab suit lisanslarım olmasına rağmen daha önce vbulletini deneyen biri olarak diyebilirim ki raxboard gerçekten çok modern bir yazılım ve arama motorlarında sayfa indexleri çok iyi seviyede. İnanın vaktim olsa yeni projede raxboard yazılımını denemek çok isterdim. Gönülden tavsiye ediyorum.
1
Ben de Woltlab'den geçtim ve oldukça memnunum. Bu aşamada destek vermenin de önemli olduğunu düşünüyorum. Temel özellikler açısından oldukça yeterli. Kalanı için de kullanıcıların ve bunu müteakip geri bildirimlerin artması gerek.

Tavsiye ederim.
0
Marangozlar said:
Herkese selamlar, RaxBoard forum lisans alıp bir topluluk platformu oluşturmak istiyorum. İstediğim platformda olması gereken tüm eklentiler ücretsiz genel itibari ile çok hoşuma gitti ama eksi yönlerini kullananlar bilir. Tavsiyeleriniz Nedir? Sizce Lisans alıp kullanmalımıyım? Yoksa Xenforomu kurmalıyım?

XenForo vbulletin'in abisi sayılır. En gelişmiş en iyi forum yazılımı diyebiliriz kısaca.

Fakat büyük eksi yönleri mevcut. Sunucun iyi değilse yada hosting firman maalesef XenForo forumu yığılıp kalıyor. Üstüne birde eklentilerle özellikler eklemek istediğin de DB şişiyor ve forum hantallaşmaya başlıyor.
----------------------------

RaxBoard ise iPhone telefon gibi ne kasma var ne donma. İstediğin hosting veya sunucular da çalıştırabilirsin. İndex/SEO konususunda da XenForo'yu aratmıyor.
Arayüz panelinin de XenForo admin panelinden pek bir farkı yok, hatta daha da ayrıntılı özellikler mevcut. Tek gözüme çarpan admin paneli bana göre görsel olarak dağınık görünüyor@RaxBoard 'a da buradan belirtelim ilerleyen dönemler de dikkate alacaktır. Yani admin paneli çok dağınık derli toplu gelmedi bana açıkcası. Renk tonu aşırı koyu olduğundan mı bilemedim o kısımı 🙂

Uzun lafın kısası RaxBoard rahatlıkla kullanabilirsiniz xenforo gibi istediğiniz eklentiyi, temayı, şablonları değiştirebilirsiniz.
Burada market bölümün de RaxBoard için yaptığım eklentiler mevcut , kendi forum projemden 2 aydır pek fırsat bulamadım forum projemde RaxBoard'a yer verdim ve bir çok eklentileri de orada paylaşmış olacağım.

Hayırlı forumlar.
XenForo, vBulletin, Flarum, phpBB, MyBB, Discourse, RaxBoard forum sistemleri için tema tasarımları, eklenti kodlama, sunucu optimizasyonu ve teknik çözümler.

Accepted answer
3
Thread Starter #19
@RaxBoard ve @Mr. Algorithm  başta olmak üzere tecrübelerini ve desteklerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Lisansı biraz önce aldım. Artık bende RaxBoard ailesine katıldım 🙏
1
Marangozlar said:
@RaxBoard ve @Mr. Algorithm  başta olmak üzere tecrübelerini ve desteklerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Lisansı biraz önce aldım. Artık bende RaxBoard ailesine katıldım 🙏
Aramıza hoşgeldiniz her türlü soru ve teknik destek için raxboard.com üzerinden ticket açabilirsiniz. Hayırlı olsun.
0
Thread Starter #21
RaxBoard said:
Aramıza hoşgeldiniz her türlü soru ve teknik destek için raxboard.com üzerinden ticket açabilirsiniz. Hayırlı olsun.
Hoş bulduk teşekkür ederim
0
Marangozlar said:
Rax ailesine hoş geldiniz ))
● WEBMASTER ●
Hayatın anlamı bir noktalı virgülde gizlidir.
« every fix is a win »
#DevMood
0
All I have to say as a licensed user is that Raxboard is worth every penny!
I have been using Xenforo for years and years since v1 and I am so tired of spending money on half ass addons and themes that are either pure junk or dont work correctly!
Also the Raxboard marketplace is the best and something that Xenforo doesnt even offer!
I give Raxboard 10 out of 10 with much room to still grow and prosper!
Give it a try it is cheap enough. I think you will not be dissapointed!
0
Herkeze Selam !

Yıllardır Haber Sitesi Yöneticiliği yapmış birisi olarak uzun incelemeler sonucunda yeni projemiz olan Hayvan Forum sitesi için RaxBoard kullanmaya karar verdik. Hem gelişmekte olan kaliteli yazılımları hemde destek sistemleri çok kaliteli. Lisans alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.

İyi forumlar dilerim.
0
Hayvan Evi said:
Herkeze Selam !

Yıllardır Haber Sitesi Yöneticiliği yapmış birisi olarak uzun incelemeler sonucunda yeni projemiz olan Hayvan Forum sitesi için RaxBoard kullanmaya karar verdik. Hem gelişmekte olan kaliteli yazılımları hemde destek sistemleri çok kaliteli. Lisans alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.

İyi forumlar dilerim.
Rax ailesine hoşgeldiniz ))
● WEBMASTER ●
Hayatın anlamı bir noktalı virgülde gizlidir.
« every fix is a win »
#DevMood

You must be logged in to reply.

0 quotes selected