Merhaba hayırlı olsun birkaç hata var

11 Replies 35 Views
Raters
Participants
Thread Starter #1
Öncelikle hayırlı olsun üstadım. Seni XenForo’dan tanıyorum, ben HamdiPhone.

Konu özeti, avatar ve hikâye paylaşımıyla ilgili birkaç sorun fark ettim. Hikâyeye açıklama yazarken daha yazmaya başlamadan ana sayfaya atıyor. Avatar yüklemek istediğimde ise sayfa yenileniyor, herhangi bir hata vermiyor ama avatar yüklenmiyor. Konu özetleme özelliği de çalışmıyor.

Bilgin olsun, kolay gelsin üstadım.
Attachments (1)
Screenshot_2026-09-28-14-10-28-197_com.brave.browser.jpg
Hamdi Uludağ said:
Öncelikle hayırlı olsun üstadım. Seni XenForo’dan tanıyorum, ben HamdiPhone.

Konu özeti, avatar ve hikâye paylaşımıyla ilgili birkaç sorun fark ettim. Hikâyeye açıklama yazarken daha yazmaya başlamadan ana sayfaya atıyor. Avatar yüklemek istediğimde ise sayfa yenileniyor, herhangi bir hata vermiyor ama avatar yüklenmiyor. Konu özetleme özelliği de çalışmıyor.

Bilgin olsun, kolay gelsin üstadım.
Merhabalar teşekkür ederiz, konuyu özetle kısmında ki hata tamamen yapay zeka yapılandırmamızla alakalı kredi yüklediğimiz takdirde düzelecektir.

bahse konu diğer hususlarla alakalı olarak şuan için bir hata gözlemleyemiyorum, kullandığınız cihaz nedir?
1.9.4 güncellemesi ile sorun tamamen çözümlendi.
Thread Starter #9

Konuyu gönderince bu işaretlerim dosya Olarak hep burda kalıyor konuya cevap yazınca dosya ekle bölümünde kalmaya devam ediyor
Hamdi Uludağ said:

Konuyu gönderince bu işaretlerim dosya Olarak hep burda kalıyor konuya cevap yazınca dosya ekle bölümünde kalmaya devam ediyor
Merhaba hocam teşekkür ederim cihaz neydi? Bu bilgi bizim için çok önemli.
@Hamdi Uludağ hocam sorunu inceliyoruz, yaptığımız testlerde ios/android tarafında henüz ben sorunla karşılaşmadım daha detaylı ve test cihaz sayısını artırarak işlemi tekrarlayacağız. Tahminimce haftaya kadar çözülmüş olacak teşekkür ederiz.

You must be logged in to reply.

0 quotes selected