Başlatan İMRAN Ticaret Sistemi Eklentisi Öneri 2 Yanıtlar 38 Görüntülenme · Puan ver: Ticaret Sistemi Eklentisi Öneri Bu konuyu zaten puanladınız. Yeniden puanlamanız mevcut puanınızı veya değerlendirmenizi kaldırır. Puan: Puanımı kaldır İptal Puanı gönder Puanlayanlar: Ticaret Sistemi Eklentisi Öneri Henüz puan yok. Mesajlar: · Tepki puanı: · Puan: Sil Katılımcılar
Ağu 1, 2026 OP Konuyu Açan #0 Selamlar, Bir Ticaret eklentisi üzerinde çalışmam sürüyor. Gif Halinde buraya bırakıyorum grafik ve seçenek olarak önerilerinizi bekliyorum
Ağu 1, 2026 #1 İMRAN şöyle dedi: Selamlar, Bir Ticaret eklentisi üzerinde çalışmam sürüyor. Gif Halinde buraya bırakıyorum grafik ve seçenek olarak önerilerinizi bekliyorum Harika gözüküyor fakat biz zaten yapıyorduk 😈
Ağu 2, 2026 #2 RaxBoard şöyle dedi: Harika gözüküyor fakat biz zaten yapıyorduk 😈 Yaparlar diye yapmadım 😀 ZenForo, vBulletin, Flarum, phpBB, MyBB, Discourse ve tüm topluluk sistemleri için tema tasarımları, eklenti kodlama, sunucu optimizasyonu ve teknik çözümler.Zonvigo.com - Çok Yakında...