Raxboard Demo'da Login Olamıyorum

13 Respuestas 62 Visitas
Valoraciones
Participantes
Autor del tema #1
Merhaba.

Güncel sürümü tekrar deneyimlemek için demo oluşturdum fakat belirttiğim kullanıcı adı ve şifre ile login olamıyorum. 2 farklı cihazda farklı tarayıcılarda denedim. Durumu bildirmek istedim.
Respuesta aceptada
0
FSK dijo:
Merhaba.

Güncel sürümü tekrar deneyimlemek için demo oluşturdum fakat belirttiğim kullanıcı adı ve şifre ile login olamıyorum. 2 farklı cihazda farklı tarayıcılarda denedim. Durumu bildirmek istedim.
Merhaba,

rica etsem raxbord.com üzerinden ticket oluşturur musunuz? Değerlendirip hemen size gerekli demo bilgilerini iletebiliriz.
0
RaxBoard dijo:
Merhaba,

rica etsem raxbord.com üzerinden ticket oluşturur musunuz? Değerlendirip hemen size gerekli demo bilgilerini iletebiliriz.
ayrıca bir destek talebi eklentisi de gelirse çok güzel olurdu )
● WEBMASTER ●
Hayatın anlamı bir noktalı virgülde gizlidir.
« every fix is a win »
#DevMood
0
Mr. Algorithm dijo:
Tabiki yakında paylaşırım yada belki @İMRAN yapar 🙂
0
Mr. Algorithm dijo:
ArchiveForum daki eklentiler forumumuza özeldir.İlerki zamanlarda karar verilirse ücretli olarak paylaşabiliriz.
0
Mr. Algorithm dijo:
Eklenti ücretsiz olarak paylaşılacak ayrıca premium sayfası özelleştirme, whatsapp doğrulama, sms onay eklentileirde hemen arkasından yayınlanacak.
0
RaxBoard dijo:
Eklenti ücretsiz olarak paylaşılacak ayrıca premium sayfası özelleştirme, whatsapp doğrulama, sms onay eklentileirde hemen arkasından yayınlanacak.
Süpersiniz hocam ❤️
● WEBMASTER ●
« every fix is a win »
#DevMood
0
RaxBoard dijo:
telegramla da dahil olmayı unutmayalım )))))
● WEBMASTER ●
« every fix is a win »
#DevMood
0
RaxBoard dijo:
Şimdi farkettim. Pamasra temasında bu konu dahilinde online işareti doğru yerde değil bence
● WEBMASTER ●
« every fix is a win »
#DevMood
0
Mr. Algorithm dijo:
Şimdi farkettim. Pamasra temasında bu konu dahilinde online işareti doğru yerde değil bence
her temada farkl durumda, hiç bir temada doğru hizalanmamış
● WEBMASTER ●
« every fix is a win »
#DevMood
0
Her hangi bir konuda bir resim paylaşılıyor, alıntı yaptıkta aynı resim ikinci defa bu önceki gibi büyük görünmemeli, spoyler falan gibi dahil edilebilir bence @RaxBoard
● WEBMASTER ●
« every fix is a win »
#DevMood
0
İşaretlediğim yerin alttaki boşluk tasarımsal hata mı

tema kuroxis
Archivos adjuntos (1)
IMG_1153.jpeg
KÜN FE YEKÜN
0
Sanalyus dijo:
İşaretlediğim yerin alttaki boşluk tasarımsal hata mı

tema kuroxis
Hayır, normalde mobilde tarih bloğu postbitin altında yer almaktaydı fakat mobilde çok fazla blok olmaması gerektiğini düşündük. O yüzden bu şekilde bir çözüm ürettik ilk başta klasik yapıdan farklı gözüktüğü için garipsemiş olabilirsiniz fakat alışınca aslında çok daha kullanışlı olduğunu farkedeceğinize eminiz. Tabi önerilere de açığız 🙂
0
RaxBoard dijo:
Hayır, normalde mobilde tarih bloğu postbitin altında yer almaktaydı fakat mobilde çok fazla blok olmaması gerektiğini düşündük. O yüzden bu şekilde bir çözüm ürettik ilk başta klasik yapıdan farklı gözüktüğü için garipsemiş olabilirsiniz fakat alışınca aslında çok daha kullanışlı olduğunu farkedeceğinize eminiz. Tabi önerilere de açığız 🙂
Herkesin fikri farklı olabilir. Ama bütünlük de önemli bence. Mobilde kutucuk bir bütün olarak gözükebilir. Fazla yer kaplayacak bir durum yok sonuçta, kutucuk soldan sağa tek düzen gidebilir yani.
KÜN FE YEKÜN

Debes haber iniciado sesión para responder.

0 citas seleccionadas