Öyle düşünmeyin hocam Sizde şöyle cevap verin Neden RaxBoard almalıyım?
O halde sizlere RaxBoard’ın geliştirici ekibinin başında olan biri olarak değil, samimi bir son kullanıcı cevabı vereyim.
Bir topluluk oluşturma fikrim var ve araştırma yapmaya karar veriyorum;
ilk karşıma çıkan öneri xenforo, vbulletin vs. forumlarda biraz daha araştırma yapınca karşıma discourse ve flarum gibi seçeneklerde çıkıyor.
xenforo kesinlikle gelişmiş bir yazılım fakat atacağınız her adım bir ücret demek biz bunların hepsini ücretsiz sunuyoruz. Xenforo da tasarlayıp RaxBoard da yapamayacağınız hiçbir şey yok. Üstelik xenforoda eklenti olarak edinebileceğini çoğu özellik RaxBoard’da dahili olarak geliyor.
discourse/flarum ise evet farklı görünüm ve sayfa geçişlerine sahip ama vps şartı var ayrıca komplike eklenti ve tema konusunda çok yetersizler. Discuss modu ve sayfa geçişlerini biz zaten RaxBoard da çözdük, üstelik tüm hostinglerle uyumlu sunucu derdi yok.
Size Klasik ve Yeni Nesil forum olmak üzere 2 adet senaryo verdim. Nitekim RaxBoard tam olarak bu kesişimde yer alıyor;
Klasik, devasa eklentiler, dahili ai, dahili özellik, harika temalar mı arıyorsunuz? RaxBoard şuanki haliyle bile bu tanıma tamamen uyuyor.
Yeni nesil bir tartışma forumu, sayfa geçişlerini hissetmemek mi istiyorsunuz? RaxBoard yine tam size göre paylaşımlı hosting uyumlu, yüksek performanslı, discuss modu tüm temalar ve eklentilerle tam uyumlu.
Ayrıca resolved bug reports ve suggestion feedback kategorilerini incelerseniz. Yüzlerce istek, bug ve öneriyi hayata geçirdiğimizi görebilirsiniz. Topluluğa önem veriyoruz ve isteklerinize göre yazılımı sürekli geliştiriyoruz.
RaxBoard şuan 15₺’lik paylaşımlı hostinglerde bile şuan aldığınız performansı veriyor, sayfa geçişleri yok, AI sistemi dahili, tema ve eklenti havuzu sürekli genişliyor. Ben son kullanıcı olsam Kuroxis, Pamasra temaları için bile RaxBoard’ı tercih ederdim, bilmiyorum belkide insan kendi yaptığı şeyden vazgeçemiyoda olabilir
🙂
Bu yazılımı tasarlarken 16 yıllık forumlar için eklenti ve tema geliştiriciliğimde yaşadığım sorunları göz önünde bulundurarak tasarladım, eminim eksiklerimiz vardır bu süreçte topluluğun düşüncelerine önem veriyoruz ve her şeyi çözdüğümüze emin olmaya çalışıyoruz.