Kurulum Sonrası Üye Girişinde 500 İç Sunucu Hatası

6 Yanıtlar 76 Görüntülenme
·

Puan ver: Kurulum Sonrası Üye Girişinde 500 İç Sunucu Hatası

Bu konuyu zaten puanladınız. Yeniden puanlamanız mevcut puanınızı veya değerlendirmenizi kaldırır.

Puanlayanlar: Kurulum Sonrası Üye Girişinde 500 İç Sunucu Hatası

Katılımcılar
Konuyu Açan #0
Forum dizinine RaxBoard'u standart kurulum ile sorunsuz şekilde kurdum. Kurulum tamamlandıktan sonra site açıldı ancak üye girişi yaptıktan sonra 500 İç Sunucu Hatası almaya başladım.

Ana dizinde WordPress kurulu olduğu için sorunun .htaccess veya sunucu yapılandırmasından kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Bu ihtimali elemek adına kurulumu farklı bir alan adında da test edeceğim.

Ancak yeni alan adı için yaklaşık 24 saatlik aktivasyon/bekleme süresi olduğu bilgisi verildi.

Bu nedenle, yeni kurulumda da aynı sorunla karşılaşırsam çözüm için hangi logları veya ayarları kontrol etmem gerektiği konusunda bilgi verebilir misiniz? Özellikle 500 hatasının kurulum sonrası oturum açma işlemi sırasında ortaya çıkmasıyla ilgili bilinen bir neden veya çözüm bulunuyor mu?

Can şöyle dedi:
Forum dizinine RaxBoard'u standart kurulum ile sorunsuz şekilde kurdum. Kurulum tamamlandıktan sonra site açıldı ancak üye girişi yaptıktan sonra 500 İç Sunucu Hatası almaya başladım.

Ana dizinde WordPress kurulu olduğu için sorunun .htaccess veya sunucu yapılandırmasından kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Bu ihtimali elemek adına kurulumu farklı bir alan adında da test edeceğim.

Ancak yeni alan adı için yaklaşık 24 saatlik aktivasyon/bekleme süresi olduğu bilgisi verildi.

Bu nedenle, yeni kurulumda da aynı sorunla karşılaşırsam çözüm için hangi logları veya ayarları kontrol etmem gerektiği konusunda bilgi verebilir misiniz? Özellikle 500 hatasının kurulum sonrası oturum açma işlemi sırasında ortaya çıkmasıyla ilgili bilinen bir neden veya çözüm bulunuyor mu?

Error log dosyasını paylaşır mısınız? İnceleyip düzeltelim.
Konuyu Açan #3
Kurulumu kaldırdığım için ilgili logları şu an paylaşamıyorum.

Ancak hata oluştuğu sırada sunucudan aşağıdaki bildirim e-postasını aldım:

```text
web server with pid=603111 received unexpected signal=11,
a core file has been created.
A new instance of web server will be started automatically.
```

LiteSpeed tarafından gönderilen bu bildirimden sonra web sunucusu otomatik olarak yeniden başlatıldı. Hata sadece üye girişi sonrasında ortaya çıktı, misafir olarak forum görüntülenebiliyordu.

Kurulumu kaldırdığım için anlık logları paylaşamıyorum ancak yaşanan sorun yalnızca 500 İç Sunucu Hatası değil, aynı zamanda web sunucusunun çöküp yeniden başlamasına da neden oldu.
Can şöyle dedi:
Kurulumu kaldırdığım için ilgili logları şu an paylaşamıyorum.

Ancak hata oluştuğu sırada sunucudan aşağıdaki bildirim e-postasını aldım:

```text
web server with pid=603111 received unexpected signal=11,
a core file has been created.
A new instance of web server will be started automatically.
```

LiteSpeed tarafından gönderilen bu bildirimden sonra web sunucusu otomatik olarak yeniden başlatıldı. Hata sadece üye girişi sonrasında ortaya çıktı, misafir olarak forum görüntülenebiliyordu.

Kurulumu kaldırdığım için anlık logları paylaşamıyorum ancak yaşanan sorun yalnızca 500 İç Sunucu Hatası değil, aynı zamanda web sunucusunun çöküp yeniden başlamasına da neden oldu.

Domaininiz yenilendi, testleriniz sonucunda geribildirimlerinizi mutlaka bekliyoruz. Yazılımı geliştirmemiz adına çok önemli.
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Kurulumda admin bilgilerini girdikten sonra bu hatayı veriyor:

// Server error · 500 500
Something broke.
The request could not be completed. A reference code has been logged.
Serkan şöyle dedi:
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Kurulumda admin bilgilerini girdikten sonra bu hatayı veriyor:

// Server error · 500 500
Something broke.
The request could not be completed. A reference code has been logged.

Özelden sunucu bilgilerinizi veya log dosyanızı paylaşır mısınız? İnceleyelim.
Hata fixlendi, raxboard.com panelinizden son sürümü indirerek kurulumu tamamlayabilirsiniz arkadaşlar, geribildiriminiz için teşekkürler.

Yanıt vermek için giriş yapmış olmalısınız.

0 alıntı seçildi