Kullanıcı yanındaki global admin ve lisans ikonları

4 Respuestas 59 Visitas
Valoraciones
Participantes
Autor del tema #1

Hocam mobilde bazı kategori altında kullanıcı adı yanında ki global admin ve lisans yazı ikonları böyle çıkarken alt sayfalarda normal görünüyor.
Yasin dijo:

Hocam mobilde bazı kategori altında kullanıcı adı yanında ki global admin ve lisans yazı ikonları böyle çıkarken alt sayfalarda normal görünüyor.
Bunun sebebi tamamen mobil uyumluluk bilinçli olarak böyle tasarlandı. Bundan 10 yıl önce süslü ranklar, askeri rank sistemleriyle kullanıcıların forumda bu rankları elde etme çabası forumları ayakta tutan temel etkenken.

Şuan olayın tamamen topluluk ve konularda aktarılan içerik olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple mobil deneyimi öne çıkarmaya çalıştık. Daha farklı önerilere her zaman açığız.
Autor del tema #3
Ben şu niyetle yazmıştım hocam bazı kategoriler altında ilk mesajda bu ikonlar açık görünürken bazı kategoriler altında kapalı bu şekilde görünüyor

Kategoriye özel açık yâda kapalı olma durumu yoksa hepsi standart mı
Yasin dijo:
Ben şu niyetle yazmıştım hocam bazı kategoriler altında ilk mesajda bu ikonlar açık görünürken bazı kategoriler altında kapalı bu şekilde görünüyor

Kategoriye özel açık yâda kapalı olma durumu yoksa hepsi standart mı
Konuyu şimdi net anlıyorum bana açık olan kategorileri atar mısınız? Bir bug gibi gözüküyor gelecek güncellemeye dahil edelim.
Autor del tema #5
Şuan düzeldi gibi hocam

Debes haber iniciado sesión para responder.

0 citas seleccionadas