Google'da "RaxBoard Community" aramasında resmi forum görünmüyor

5 Yanıtlar 19 Görüntülenme
·

Puan ver: Google'da "RaxBoard Community" aramasında resmi forum görünmüyor

Bu konuyu zaten puanladınız. Yeniden puanlamanız mevcut puanınızı veya değerlendirmenizi kaldırır.

Puanlayanlar: Google'da "RaxBoard Community" aramasında resmi forum görünmüyor

Katılımcılar
Konuyu Açan #0
Merhaba,

Google arama sonuçlarıyla ilgili dikkatimi çeken bir durumu paylaşmak istiyorum.
Google'da yalnızca aşağıdaki ifadeyi arattığımda:
RaxBoard Community
resmi topluluk forumu sonuçlarda görünmüyor. Buna rağmen;
site:community.raxboard.com

şeklinde arama yapıldığında forum sayfalarının Google tarafından indexlendiği görülüyor.
Bu nedenle sorun büyük ihtimalle indexleme değil, marka (brand) sorgularındaki görünürlük veya SEO sinyalleriyle ilgili olabilir.

Kullanıcılar doğrudan "RaxBoard Community" yazarak arama yaptığında resmi forumun ilk sonuçlarda görünmesi beklenir.
Bilgilendirme amacıyla paylaşmak istedim. Teşekkür ederim.
Musier şöyle dedi:
Merhaba,

Google arama sonuçlarıyla ilgili dikkatimi çeken bir durumu paylaşmak istiyorum.
Google'da yalnızca aşağıdaki ifadeyi arattığımda:

resmi topluluk forumu sonuçlarda görünmüyor. Buna rağmen;

şeklinde arama yapıldığında forum sayfalarının Google tarafından indexlendiği görülüyor.
Bu nedenle sorun büyük ihtimalle indexleme değil, marka (brand) sorgularındaki görünürlük veya SEO sinyalleriyle ilgili olabilir.

Kullanıcılar doğrudan "RaxBoard Community" yazarak arama yaptığında resmi forumun ilk sonuçlarda görünmesi beklenir.
Bilgilendirme amacıyla paylaşmak istedim. Teşekkür ederim.

Yazılımın SEO kısmıyla ilgili bir sorun değil bu, tamamen mevcut domainimizin otorite gücüyle alakalı. Ayrıca domainimizin RockBoard gibi yaygın bir ürünle isim benzerliğinden kaynaklı bu durum için yazılımsal güncellemeden daha çok bir seo çalışması yapmamız gerektiğini gösteriyor. Henüz marketing süreci başlamadı, durumun farkındayım yakın zamanda çözüleceğini umut ediyorum.
RaxBoard şöyle dedi:
Yazılımın SEO kısmıyla ilgili bir sorun değil bu, tamamen mevcut domainimizin otorite gücüyle alakalı. Ayrıca domainimizin RockBoard gibi yaygın bir ürünle isim benzerliğinden kaynaklı bu durum için yazılımsal güncellemeden daha çok bir seo çalışması yapmamız gerektiğini gösteriyor. Henüz marketing süreci başlamadı, durumun farkındayım yakın zamanda çözüleceğini umut ediyorum.

Platformun yeni olduğu, aynı isimde olmasa bile eşleşen başka marka olduğunu bilmek gerekir. Zamanla oturacaktır, zamanla olacaktır. Yazmak için yazmamak gerek bazen.
nokta şöyle dedi:
Platformun yeni olduğu, aynı isimde olmasa bile eşleşen başka marka olduğunu bilmek gerekir. Zamanla oturacaktır, zamanla olacaktır. Yazmak için yazmamak gerek bazen.

İnşallah abi, ufak bir çalışmayla çok kolay düzelecek bir durum önceliğimiz yazılım olduğu için daha o aşamaya gelemedik :)
RaxBoard şöyle dedi:
İnşallah abi, ufak bir çalışmayla çok kolay düzelecek bir durum önceliğimiz yazılım olduğu için daha o aşamaya gelemedik :)

Google tarafını şuan hiç düşünme, zamanla google tanıyacak oturacak ve benimseyecek. Zorla benimseyecek. Kullanıcı odaklı çalıştığı için, ne kadar kullanıcı deneyimi okadar marka :)
Konuyu Açan #6
nokta şöyle dedi:
Yazmak için yazmamak gerek bazen.

Diyecek bir şey bulamıyorum....

Yanıt vermek için giriş yapmış olmalısınız.

0 alıntı seçildi