Anasayfa'da konu aç butonunun olmamasi

5 Replies 81 Views
·
Participants
Thread Starter #0
Özellikle forum kategorilerinin listelenmediği, konuların listelendiği anasayfa stilinde anasayfa da konu aç butonu şart. Discourse gibi bir görünüme sahip oluyor. Hoşuma gitti.
Nedense bu özelliği gereksiz görüyorum. Evet, teknik olarak daha hızlı konu açmaya yarıyor ama nedense kötü görünüm oluyor. Bilmiyorum en azından benim fikrim bu yönde.
thurgood said:
Özellikle forum kategorilerinin listelenmediği, konuların listelendiği anasayfa stilinde anasayfa da konu aç butonu şart. Discourse gibi bir görünüme sahip oluyor. Hoşuma gitti.

CL4Y said:
Nedense bu özelliği gereksiz görüyorum. Evet, teknik olarak daha hızlı konu açmaya yarıyor ama nedense kötü görünüm oluyor. Bilmiyorum en azından benim fikrim bu yönde.

Bende @CL4Y a katılıyorum bu özelliğin Classic Style'da hiçbir önemi yok, zaten Forum list layout kısmından Discuss Style seçerseniz sol üst kısımda Discourse gibi bir konu açma butonu bulunuyor.

Thread Starter #3

Hiçte kötü durmuyor. Sağ üstte konu aç ikonu
thurgood said:
Hiçte kötü durmuyor. Sağ üstte konu aç ikonu

Xenforo kullanıp, bu butonu kaldıran çok fazla forum gördüm. Gerçi bu butonu eklemek çok zor değil, isteğe bağlı kişisel tercih olarak şablonlardan eklenebilir gibi.
@thurgood discussion modunda böyle olmasını bende destekliyorum, aslında classic mod hakkında ki fikirlerimi dile getirmiştim. 1.1.0 moduyla discuss modun da böyle gözükecek:

You must be logged in to reply.

0 quotes selected